06 marts, 2011

Lover Eternal #2 - Black Dagger Brotherhood af Jr. Ward

    
Titel: Lover Eternal #2
Forfatter: J.R. Ward
Serie: Black Dagger Brotherhood
Udgivet: 1. Marst 2006
Forlag: Penguin Group USA
Sider: 449
Sprog: Engelsk
Hjerter: 

I Galdweel, New York er der dødlig krig mellem vampyre og "djævlens hær"

Rhager er den bedste kriger i Black Dagger Brotherhood, med hans indre "dragon" er der intet der kan stoppe ham! Han er kendt for sit hollywood/Gud lækkere udseende, og sin forbrug af damer. Men selvom alt ser lysende ud for Rhager, frygter han, at han en dag vil være skyld i ens af hans medkriger/venner død...!

Rhager lever en dag af gang, han har ikke lyst til at vide hvad den næste nat/dag tilbuder, eller vide hvornår hans indre "dragon" vælger at vise sig! Hans indre ønske er at finde en kvinde, han kan falde til ro hos. Men hvad nu hvis den kvinde som er hans eneste ene, er et menneske, og er dødlig syg, hvad gør man?

Mary Luce lever et liv med sin sygdom truerne bag kuliserne, hun frygter hverdag for det skal være hendes sidste. Hun tør ikke at binde sig til nogen, og lever et ensomt liv, og bruger meget af sin tid på at hjælper andre. Med meget overtalelse vælger hun at tag ud på date, med den gud lækkere fyr som hun personlig mener, kun er ude med hende, fordi han har ondt af hende. Men er det nu sandt, for er useende nu alt?

Denne bog er også skrevet som sin foregænger i flere sysnvinkler, og det godt at Jr. ward har valgt denne måde at skrive på, for det gør bogen/bøgerne mere fantatiske. Jeg synes denne var lidt hård at læse, da jeg havde et par gange, hvor jeg ikke helt kunne lade vær med have ondt af Mary og Rhager. Men udover det, var den som sagt en fantatisk bog, og jeg vil klart anbefalde denne, ligesom dens foregænger Dark Lover.
Så den får da også lige 6 hjerter med på vej.

Husk!! - det er en erotic paranormal romance.


Black Dagger serien: Dark Lover, Lover Eternal, Lover Awakened, Lover Revealed, Lover Unbound, Lover Enshrined, Insider's Guide, Lover Avenged, Lover Mine og  Lover unleashed som udkommer d. 29 Marst 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar