22 marts, 2011

Lover Awakened # 3 - Black Dagger Brotherhood af J.R Ward

Titel: Lover Awakened # 3
Forfatter: J.R. Ward
Serie: Black Dagger Brotherhood
Udgivet: 5 September 2006 

Forlag: Penguin Group USA
Sider: 448

Sprog: Engelsk
Hjerter: 

I Galdweel, New York er der dødlig krig mellem vampyre og "djævlens hær"

Zsadist er den mest frygted kriger blandt mennesket og vampyrne! Efter 100 års som blod slave er hans eneste følgesvend hans vrede og frygt. Han har intet forhold til sine medkriger, og hans tviling bror Phury, som vil gøre alt for at Zsadist "trives"
Men er det muligt at redde en der allerede har mistet håbet og kærligheden til livet?

Zsadist har efter mange års fangeskab som "Blod"salve, svært ved at tilgive og give slip på sin fortid. Han lever med en indebrandt vrede, og frygt for dette er en drøm, og når han vågner op er han tilbage i sin celle. Han er ligeglad med alt og alle, inkl sig selv. Der er ingen der har tiltro til Zsadist, selv hans bror Phury lider under Zsadist brutale måde at være overfor andre og sig selv på. Der er intet der kan få ham op af det sorte hul han befinder sig i, eller er der?

Bella, Marys veninde befinder sig i fjernes hænder, hun er begyndt at miste håbet om at se omverden igen, hun bruger meste af sin tid i fangeskab, at fantisere om krigeren med det aret ansigt som hun inden, hun blevet taget til fange, blev forelsket i, men som intet ville have med hende at gøre, eller er det nu sandt? For sommetider er det eneste der skal til for at få kærligheden til blomstre, en forståelse for hinanden.

Denne bog er den bedste i serien, du kan uden tvil se at J. R Ward yndlings karaktere er Zsadist. Der er blevet brugt meget tid på denne, og den er så rørende at der er blevet sluppet nogen tårer på vej, både fra forfatteres side, og hver enkel læser der får fingerne i den. Men jeg ville heller ikke ligge skjul på at, denne nok bliver og er min ynglings af dem alle i serien. Den måde du følger Zsadist kamp om at lade foretiden være fortid, og prøve at komme vider, ved hjælp af Bella, er så romantisk, og samtidigt aktion fyldt. Fra min synsvinkel manglet der intet, jeg sad kun tilbage med en dejlig mætheds fornemelse i maven, og den har et godt budskab, om at kærlighed kan sejre alt ondt, og få det bedste frem i os selv.
Så den får helt klart 6 fyldte hjerte fra mig af.

Husk!! - det er en erotic paranormal romance.


Black Dagger serien: Dark Lover, Lover Eternal, Lover Awakened, Lover Revealed, Lover Unbound, Lover Enshrined, Insider's Guide, Lover Avenged, Lover Mine og  Lover unleashed som udkommer d. 29 Marst 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar