06 marts, 2011

Dark Lover #1 - Black Dagger Brotherhood af Jr. Ward

Titel: Dark Lover #1
Forfatter: J.R. Ward

Serie: Black Dagger Brotherhood
Udgivet: 1. September 2005

Forlag: Penguin Group USA
Sider: 400
Sprog: Engelsk
Hjerter: 

I Galdweel, New York er der dødlig krig mellem vampyre og "djævlens hær"

Wrath, leder af den såkaldte Black Dagger Brotherhood, får sin livs største opgave, da en af hans kriger bliver brutalt myrdet!
Wrath ønsker ikke andet end at være mørket kriger, han lever og ånder kun for at slå "djævlens hær" ihjel, som prøver at udrydde vampyrene. Men hvordan siger man nej til, sin Ven/kriger sidste ønske?

Wrath er den eneste kongelig vampyr tilbage i verden, men han har intet ønske om at herske, da han har et mål i livet, og det er at slagte dem der var skyld i hans forældres død. Men det bliver ændret da, hans troværdig kriger og bedste ven bliver myrdet, og hans sidste ønske er at Wrath skal tag sig af hans datter som er halv menneske, halv vampyr. 

Beth Randall er halv menneske, og halv vampyre, hun har dog ingen andelser om dette, før hun møder den ukendte fyr, ved navn Wrath. Beth har hidtil levet et normal liv i Galdwell som journalist, og hvor livet største spørgsmål "Er jeg til piger?". Men det får hun hurtigt svar på, da Wrath træder ind af døren, for hvem kan modstod en overlækker vampyre, og som ligner en mørk kriger!

Bogen er skrevet med flere synsvinkeler heriblandt Wrath og Beth, og det gør virkelig denne bog super god, den måde du kan følge med i hovedepersonerne til bipersonerne opfattelse af Galdwell omgivelser. Fra min side af, er det en ny oplevelse at kunne lide dette, men Jr Ward skriver så godt, at du sommetider lige må nive dig selv i armen, for at være sikker på hvad der er virkeligt og hvad der er fantasi. Det skal dog lige siges at jeg  ikke anbefalder denne bog til yngre publikum, det er en "erotic paranormal romance" Men det gør helt klart ikke noget når hovedepersonen er en mand. Det får det kun til at virke så meget mere ægte.
Denne bog er nok en af mine kæreste eje, og har læst de andre i serien der er udkommet, som jeg også har i sinde om at lave en bog andmeldse om, og de ligger som sagt også mig kært!

HELT KLART ANBEFALDES, hvis man har mod på noget nyt, men stadig med vante rammer.  
Så herfra får den 6 personlige hjerter :)

Black Dagger serien: Dark Lover, Lover Eternal, Lover Awakened, Lover Revealed, Lover Unbound, Lover Enshrined, Insider's Guide, Lover Avenged, Lover Mine og  Lover unleashed som udkommer d. 29 Marst 2011

1 kommentar:

  1. Så dette er en bog, du klart kan anbefale, eller hvordan? :)

    www.breakingfree.dk/annenikoline

    SvarSlet