22 marts, 2011

Once in a full moon af Ellen Schreiber

Titel: Once in a full moon
Forfatter: Ellen Schreiber
Serie: ?
Udgivet: 28 December 2010

Forlag: Harpercollins Childrens Books
Sider: 292
Sprog: Engelsk
Hjerter:

Celeste Parker er vant til at hører om uhyggelige historier om varulve "Legend's run" Det er der ikke noget nyt i, men hvad nu hvis historier bliver til virkelighed, og man finder sig selv dybt forelsket i en uhyggelig "monster"? Det finder Celeste hurtigt ud af ikke er nemt, for hvem skal man tiltro sig til, og hvad nu hvis det ikke er ens hemmelighed at fortælle?



Celeste Parker lever et helt almindelig liv med skole, og tøse intrigere. Hun har også skolens lækkereste kæreste Nash, som hendes veninder synes passer så perfekt til hende. Men Celeste ved godt selv, at alt ikke er som det skal være, jo Nash er lækkere, og til dels en sød fyr, men han er ikke rigtig den hun sørger. Men den fyr hun har i sigte er ikke en af hendes "egne", og derfor ikke en mulighed, eller? For man vælger ikke selv hvem man elsker, det er noget der bare kommer helt af sig selv.
En dag ender Celeste i en sne storm, og omringet af ulve, hendes livs marridt, nok nærmere starten på et marridt, for ingen længe finder Celeste ud af at historier ikke BARE er i historier, for det viser sig at der er noget sandhed i det. Brandon Maddox som Celeste har været hemmelig forelsket i et stykke tid, ender med få en mærkelig adfærd når fuld månen viser sig, har det noget med gøre at han er en varuvl, eller er Celeste bare ved at miste forstanden?

Det var en sød bog, den var hurtigt læst men nogen gange er der ikke noget beder en bog der lige fanger en på det gode øje, den var ikke svær at læse, og indholdet var på sin vis også godt. Der skal dog mere til før jeg vil sige det var noget af det bedste jeg har læst længe. Men det synes jeg heller ikke gør noget.
Jeg skal klart læse den næste i serien for den var sød og nem at læse, Også er der da også liiige nogen spørgsmål jeg skal have besvaret. Så er man til varulve, kæreligheds intrigere og skole fnis! Så skal du helt klart tjek den ud. Den får herfra 4 hjerter ud af 6. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar