22 februar, 2011

Glimmerglass af Jenna Black

Titel: Glimmerglass #1
Forfatter: Jenna Black
Serie: Faeriewalker Novel
Udgivet: 25 Marst 2010

Forlag: St. Martin's Griffin
Sider: 294
Sprog: Engelsk
Hjerter:

Dana Hathaway ved det ikke endnu, men hun er i store problemer. Da hendes alkoholic mor vælger at visse sig til Dana's skole opvisning beruset, får Dana nok! og løber hjemmefra. hun tager til Avalon det eneste sted på jorden hvor der er feer, og hvor hendes ukendte og mystiske far bor.
Men fra det øjeblik Dana sætter sine fødder i Avalon går alt galt!
For Dana er ikke bare en helt almindelig teenage pige, hun er nemlig en "Faeriewalker"...

Dana kommer hurtigt i problemer da hun ved porten til Avalon møder sin moster Grace, Grace har nemlig en plan, om at bruge Dana i et politiks spil. Da alt ser sort ud for hende, kommer der to unge feer hende til undsætning, eller er det nu sandt?  For man skal ALDRIG tro på en fe, de kan nemlig godt lide at pudse lidt på sandheden, til deres egen fordel, og det finder Dana ude af på den hårde måde. For hvem kan hun engelig stole på?

De to unge feer som kom Dana til undsætning, Ethan den lidt ældre "ultra" lækkere fe med det lange lyse hår som Dana ser langt efter, men godt ved aldrig vil få en chance hos, og Kimber hans iskolde lille søster prøver at overbevise Dana at det er bedst at blive hos dem, men der er mange forhindringer for der nemlig mange der står på skud, for at slå Dana ihejl. Men det eneste Dana vil er bare have et normal liv, men det svært når ens mor er alkoholicer og far sidder i spjældet og til sidste, men ikke mindst er en "faeriewalker".

Bogen var lidt svær at komme igang med, men efter de første 100 sider, sad man ellers bare helt opslugt, jeg kunne næsten ikke får bogen lagt fra mig igen. Alle de ting, der sker hele vejen igennem bogen, og hendes følser er så medrivende at du sommetider føler du er til stede i selve bogen.
Kan godt lide Kimber, da jeg synes hun hele vejen igennem virker som den der er mest på Dana side, og faktisk prøver at advarer Dana om mulig fare. Så at hun virker så kold ud ad til, men hvis man kommer ind på livet af hende, er hun en utrolig sød "veninde". Så i alt det lagt sammen, synes jeg helt klart denne bog fortjener 4 hjerter ud af 6. Har læst Shadowspell og skal helt klart også læse nr 3 i serien som hedder Sirensong.

Nr. 2 af Faeriewalker hedder shadowspell og er udkommet, og 3'eren hedder Sirensong og udkommer d. 5 Juli 2011.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar